HET IS DE HOOGSTE TIJD om je weer goed te GAAN voelen

Hoera je bent MAMA! Hier heb je al die tijd naar uitgekeken. Laat het grote genieten maar beginnen!

ALLEEN VOEL JE JE ALLES BEHALVE BLIJ...

Terwijl iedereen om je heen enthousiast, is bekruipt jou steeds vaker een rotgevoel. Zomaar uit het niets lijkt het wel. Alsof er een filter over de wereld ligt. Je hersenen kraken, driftig op zoek naar een verklaring voor dit nare, verdrietige gevoel. 

En voordat je het weet nemen je gedachten een loopje met je.

Misschien dat dit nog bij het ontzwangeren hoort is een logische redenatie. “Maar hoe lang gaat dit dan nog duren?” Vraag je jezelf af, terwijl je de eerste verjaardag van je kindje viert.

“Wat ben ik voor waardeloze moeder. Ik zou toch hartstikke gelukkig moeten zijn. Genieten zoals iedereen me maar blijft vertellen. Want voordat ik het weet zijn ze groot.” 

Het lijkt het wel of je hormonen de regie hebben over je lijf en je hoofd. En elke maand weer zit je opnieuw in de grijze mist. Op die momenten houdt de angst om de controle over jezelf te verliezen je in zijn greep.

DAT KAN ECHT ANDERS!

Tijdens van grijze mist naar roze wolk verjagen we samen stapje voor stapje de grijze mist. Doorbreken we de cirkel waar je in vast zit.

Zodat je wel aanwezig kunt bent hier en nu. Zonder angst, zonder zenuwen in je lijf en met een helder hoofdZodat je heel simpel kunt genieten van de kostbare momenten met je opgroeiende kind. 

En van nog heel veel andere mooie momenten in je leven. Zet jezelf aan en in het leven! Ben jij er klaar voor?

“Ik heb meer energie, ik ben vrolijker. Het is als een nieuwe start. Voel me echt een stuk beter en heb weer vertrouwen over mezelf en de toekomst.” Joyce

Mijn reis om moeder te worden, mij een echte moeder te voelen is een lange reis geweest. 

Roze wolk? Geen idee. Hormonen op hol? Ja dat wel. Maandelijkse PMS* klachten bleven mij en mijn kinderen het leven zuur maken.

Hier ging ik me niet bij neerleggen. Dit was niet de 
moeder die ik wilde zijn voor mijn meiden. 

Tijdens de opleidingen die ik volgde,  en wat ik ontdekte ik dat de oplossing voor deze klachten onwijs simpel blijkt. Het is te gek voor woorden dat deze kennis niet standaard aan elke vrouw verteld wordt aan elke vrouw

Dus: Ik heb er een programma van gemaakt! waarmee ik iInmiddels heb ik vele vrouwen heb mogen begeleiden en met supermooie resultaten. Dit programma is nu ook  online toegankelijk voor jou!   
 

WEET DAT OOK JOUW OPLOSSING VLAKBIJ IS….

 

 

JE ONTDEKT TIJDENS VAN GRIJZE MIST NAAR ROZE WOLK

HERKEN JIJ JE HIERIN?

 Je bent je er bewust van dat je iets aan je leefstijl moet om resultaten te behalen. En je weet dat jij de enige bent die deze verandering ook daadwerkelijk kan doorvoeren.

Je tast alleen in het duister naar WAT je concreet kunt doen. 

Je kind is al een paar verjaardagen verder en het lijkt alsof je nog steeds niet de oude bent. Dit frustreert je enorm.

Je wilt zo graag met volle aandacht en geduld bij je kind aanwezig zijn. Je baalt steeds weer als je onrust in jezelf ervaart.

Als jij je regelmatig moe, overprikkeld, angstig en/of somber voelt en dit is ontstaan nadat je moeder bent geworden dan zou ik geen seconde meer twijfelen. Het is dan een kwestie van de balans herstellen. Precies wat we tijdens deze 8 weken gaan doen!

Met dit programma dat al vele moeders heeft geholpen ga zet jij een stevige basis in jezelf neerzetten. Stapje voor stapje gaan we werken we aan jouw nieuwe leefstijl. Elke module weer een stapje verder. Om na 8 weken jezelf te verbazen met wat je in zo’n korte tijd hebt bereikt! 

Het is GEEN QUICK FIX maar blijvende resultaten!

DIT BETEKENT CONCREET

–>> JE START MET  DE HORMOONANALYSE. Deze bespreken we tijdens de 1 op 1 sessie die je zelf inplant bij aanvang van het programma.

–>> Met het persoonlijk advies dat je krijgt ga je vervolgens heel gericht aan de slag met de 8 ONLINE MODULES die wekelijks vrijkomen in de online leeromgeving.

– Module 1  Eet je hormonen in balans

– Module 2  Jij bent jouw eigen Goeroe!

– Module 3  Leef mee op de flow van jouw hormonen

– Module 4  Adem & Relax

– Module 5  Jouw moederreis in beeld

– Module 6  Voel je sterk en zelfverzekerd

– Module 7  We gaan jouw droomleven vormgeven!

– Module 8  Reflecteren tijdens 1 op 1 sessie en door!

DIT KUN JE VERWACHTEN

–>> DRIE 1 op 1 COACH CALLS met mij via ZOOM.

–>> 8 COMPLETE WEEKMENU’SVoeding loopt als een rode draad door het programma heen. 

–>> Uitgebreid receptenboek met hormoon vriendelijke recepten.

–>> Begeleide meditaties & visualisaties

–>> Inspirerende opdrachten die inzicht en helderheid geven over jouw specifieke situatie. 

–>> De mogelijkheid om mij te mailen met je vragen, Ik kom elke week op een vast moment bij je terug om deze te beantwoorden en om te kijken hoe het gaat. Ik help jou koers te houden!

BONUS 1 Gedurende het gehele programma samen sporten met online Personal trainer Claudio Frey. 

BONUS: PowerMOM script om elke dag krachtig te starten.Met affirmaties afgestemd voor elke dag

BONUS Cyclus tracker (deze krijg je per post thuis gestuurd)

497,00

of kies voor 2 termijnen van 255

Voordat jouw plek definitief is hebben we altijd eerst even contact zodat ik zeker weet dat dit programma jou de resultaten gaat geven die we beiden voor ogen hebben.

Ik wil namelijk dat dit programma de juiste stap is voor jou voordat we van start gaan.