www.vangrijzemistnaarrozewolk.nl

Steeds terugkerende migraine, concentratieverlies, wattenbollen in je hoofd en het gevoel zóóó moe te zijn. En dit zijn nog maar een paar klachten die gelinkt kunnen zijn aan een disbalans in je hormoonhuishouding.

De impact van deze klachten is enorm. Ze halen je steeds weer uit je ritme en de kans is aanwezig dat je zelfvertrouwen een deuk oploopt. Je kunt het gevoel krijgen dat je niet goed functioneert op je werk en er komt thuis ook niet veel uit je handen. Om het nog maar niet te hebben over de enorme stemmingswisselingen die je kunnen veranderen in een vuurspuwende feeks.

Zo kun je ongemerkt in een neerwaartse spiraal terechtkomen die als je hem niet doorbreekt zelfs kan leiden tot een Burn-out. De combinatie van een hormoonhuishouding die uit balans is (en steeds verder uit balans gaat naarmate de overgang nadert) en stress van het goed willen functioneren zowel thuis als op het werk….

Je bent zonder disbalans al letterlijk elke week van de maand een andere vrouw. Afhankelijk van waar je je bevind in de maand voel je je of energiek of juist meer naar binnen gekeerd. Kun je het ene moment de wereld aan om een week later liefst die vergadering te skippen. Het mooie is dat als je hier inzicht in krijgt en rekening mee gaat houden, je hier juist de vruchten van kunt plukken…

Het Hormoonbalans programma is zo gemaakt dat het je terug brengt bij jezelf en rust creëert in je lichaam en je hoofd. 

We gaan jou weer laten samenwerken met je hormonen De grootste focus ligt op het verwijderen van stress uit je lichaam en je leven. 

VOEDING – MINDSET – BEWEGEN – STRESS REDUCTIE

De vier pijlers van het programma

Je zult meer stabiliteit ervaren in hoe je je voelt. JE WEER ENERGIEK EN KRACHTIG VOELEN. 

Het is GEEN QUICK FIX we gaan voor blijvende resultaten!

En dit programma is…..

Wacht nog even!

WIL JE SNEL MEER RUST IN JE LIJF EN HOOFD ERVAREN?

Dat kan met deze mini training

JE BENT NIET GEK, HET ZIJN GEWOON JE HORMONEN!

7 dagen INSPIRATIE, INZICHT EN CONCRETE OPDRACHTEN ZODAT JE HORMONEN WEL WEER GAAN MEE WERKEN!

Normaal €49,00

NU voor maar €27,00

DOE JE MEE?

ALLEEN NU VOOR €27,00

Aanbod is éénmalig als dank voor het downloaden van mijn e-book