In de verte hoor ik mijn dochtertje huilen, langzaam word ik wakker en direct bekruipt dat welbekende onrustige gevoel me weer. Zoals dat elke ochtend weer opnieuw gebeurt de laatste tijd. Het lijkt wel of mijn stresslevel continue hoog is. Zo gejaagd voel ik me. Mijn hart klopt me in mijn keel en de mist is zoals altijd weer aanwezig in mijn hoofd. Hoe ga ik zo weer een dag doorkomen. Kon ik mijn hoofd maar even een momentje uitzetten, wegvluchten van die spiraal van angstige gedachtes.

GEWOON DOORGAAN EN VOLHOUDEN is het mantra dat zich in mijn hoofd herhaalt.

Er zijn zoveel sterke vrouwen die met dit soort klachten te maken krijgen nadat ze moeder zijn geworden. Die hier vooral niet openlijk over praten en maar door blijven gaan. Onder het mom van ontzwangeren en weinig slaap worden klachten als normaal gezien. Tot dat het toch wel erg lang blijft hangen en je hier simpelweg niet meer omheen kunt.

Bij het ontstaan van deze klachten spelen je HORMONEN een belangrijke rol. Een zwangerschap is één van de meest extreme hormonale gebeurtenissen in je leven En een ideaal moment om een op hol geslagen hormoonhuishouding te creëren

 • Hyperventilatie
 • Paniekgevoelens / Angst
 • Overmatig piekeren
 • Hoge stress in je lijf
 • Stemmingswisselingen
 • Heftige maandelijks terugkerende PMS klachten

Genoeg is genoeg! Ben je er klaar voor om jezelf weer te zijn? Met een helder hoofd en met energie?


 • Een helder hoofd
 • Een rustig gevoel in je lijf
 • Zonder al die vervelende gedachtes die je zo vasthouden
 • In de ochtend wakker en weten dat je deze gaat trekken
 • Weten en voelen dat je jouw nieuwe rol als mama aan kunt
 • Je oude zelfverzekerde zelf weer zijn

De rust in je lijf hebt om te kunnen genieten van “gewoon” een dagje samen thuis met je kind(eren)

OVERZICHT HEBT IN JE HOOFD

Weer energie en zin hebt om plannen te maken 

ENERGIE OVERHOUD AAN HET EIND VAN DE DAG zodat jij nog een avond hebt voor jezelf 

Kan genieten van momenten voor jezelf helemaal alleen

Samen gaan we kijken waar jij nu staat. Wat zijn jouw klachten en waar loop je tegen aan. En wat heb jij nodig om het vertrouwen terug te krijgen in jezelf en in je lichaam. Dan kunnen we denken aan leefstijl aanpassingen, de noodzaak tot diepe ontspanning of het doorbreken van die irritante vastgeroeste patronen waar je maar tegenaan blijft lopen

Het mooie is dat ik deze reis al heb afgelegd en weet waar jij nu zit. Ik ben zo vaak met mijn hoofd tegen de muur gelopen op deze weg, dat hoef jij dus niet meer te doen. Alle lessen die ik heb geleerd neem ik mee in mijn coaching. En geloof me ik ben er helemaal ingedoken. Alles geleerd over de impact van onze hormonen op hoe je je voelt en gedraagt. Hoe ons brein anders werkt als dat van onze mannelijke medemens. En wat je te doen hebt als de hele boel uit balans is geraakt. 

Aan de hand van waar jij staat op je pad maak ik een op maat gemaakt programma voor jou. Precies vanaf het juiste startpunt. 

Stap 1 is dan ook een gratis sessie waarin ik ga kijken waar jij staat en waar jouw behoefte ligt. Even kennismaken met elkaar, heel belangrijk. Want het moet tenslotte wel klikken. Het is van het grootste belang dat jij je veilig genoeg voelt om eindelijk eens achterover te kunnen leunen.

Ik ben zuinig op jouw en mijn tijd en vind het dan ook fijn als we voorbereid de sessie ingaan. Ik vraag je daarom een aantal vragen te beantwoorden alvorens de sessie definitief te plannen.

Na deze sessie krijg jij van mij een aanbod en kun je bepalen of je samen aan de slag wilt.

Ik ben het traject bij Reflax Me begonnen om de oorzaak van mijn vermoeidheid te vinden en deze aan te pakken. Tijdens het traject kwamen er zaken omhoog die ik al een lange tijd niet heb willen aanpakken. Deze drongen zich nu zo sterk op dat ik er niet meer onderuit kon. Door de relaxte en wijze begeleiding van Sarah heb ik hierin grote stappen kunnen zetten. Op een zachte maar heldere en doortastende manier komt ze snel tot de kern van het probleem. De voetreflex massages hebben een sterk effect tijdens het proces. Daarnaast heb ik veel aan de voedingsadviezen gehad.

Het was een hele goede ervaring. Dank je wel

Esther

“Nadat de psycholoog concludeerde mij niet verder te kunnen helpen omdat mijn klachten wel erg rond mijn ongesteldheid speelden, ben ik bij Sarah terecht gekomen. Mijn doel was om me door de maand heen meer gelijkmatig te voelen.
Het traject met Sarah heb ik als heel prettig ervaren. Al in de eerste maand voelde ik me rond mijn ongesteldheid veel beter. op werk gaat het veel beter, ik houd het overzicht en raak niet meer in paniek bij veranderingen of dingen die me ad hoc gevraagd worden.
Dit is echt een investering in jezelf!”

Marjolein