HET IS TIJD VOOR POSITIEVE VERANDERING!

Het stoom komt uit je oren. De hele tijd hoor je niet anders als Mamaaa Mamaaa. Dit duurt al de hele dag en je kan gewoon niet meer. Laat me met rust denk je alleen maar. Je bent zo enorm boos en voordat je het weet sta je als een malle te gillen. Je ziet het jezelf gewoon doen alsof je van een afstandje staat toe te kijken. En je kan het niet stoppen. Je lijkt wel hysterisch. De Muren komen letterlijk op je af.

Oh wat ben je boos op jezelf. “Wat ben ik nou voor labiel figuur” zeg je tegen jezelf. Al die ingehouden woede ik lijk wel een wandelende vulkaan. Lekker zo’n moeder. Schuldgevoelens grijpen je naar de keel.

Je elastiekje staat steeds strakker gespannen. De rek is eruit! De combi werk en gezin houd je in een bijna constante spagaat en je handelt steeds vaker vanuit schuldgevoel, zet jezelf aan de kant wat dan weer resulteert in nieuwe frustratie.Het lukt je simpelweg niet om on voldoende tijd voor jezelf te nemen terwijl je weet dat dat juist belangrijk is. En je hoort jezelf steeds vaker tekeer gaan thuis,

Eigenlijk kun je praktisch niks meer hebben zelfs een verhaaltje voorlezen kost je de grootste moeite. Met op elkaar geklemde kaken en een gejaagd gevoel ga je de dag door.

Je grootste angst is dat je met jouw gedrag je kinderen tekort te doen, ze beschadigd misschien zelfs wel met de gespannen sfeer die er hangt thuis. Kinderen hebben nou eenmaal enorme voelsprieten. En het enige wat je wilt is ze een veilig thuis geven en ze laten opgroeien met een gevoel van geborgenheid. Zodat ze zelfverzekerd en gelukkig zullen zijn. En later met een fijn gevoel kunnen terugkijken op hun jeugd.  

JE ZIT MET JE HOOFD VAST IN DE MODDER

Het begint bij jou. Met in balans komen, met landen als moeder, met afrekenen met jouw beperkende hersenspinsels en onzekerheden. Zodat je je weer krachtig gaat voelen en blij. En kunt gaan zien dat er helemaal niks mis is met jou.

WAAR KOMT AL DIE FRUSTRATIE TOCH VANDAAN?

Stel je eens voor hoe het zou voelen om een onderliggend gevoel van rust en vertrouwen in jezelf te ervaren.

De moeder te zijn die je zo graag wilt zijn voor je kinderen met geduld en aandacht. Hier ook lol in kunnen hebben en genieten van de kleine dingen zonder te ontploffen om het minste of geringste. 

Energie over te houden aan het eind van de dag. 

En de ruimte voelen om duidelijke
grenzen voor jezelf te stellen.
Zonder schuldgevoel even
tijd voor jezelf te nemen
zodat je kunt opladen. 

Hoe zou dat zijn niet alleen
voor jou maar ook voor je
gezin. Voor de mensen
waar je van houd.

Is dat wat je graag
zou willen?

 

WORDT DE MOEDER DIE JE WILT ZIJN!

Door af te rekenen met de gedachtes die jouw steeds maar weer in hetzelfde cirkeltje laten draaien. Door te kijken wat het is dat jou zo triggert en je elke keer laat ontploffen. 

Dit pakken we stuk voor stuk aan met Creatrix. Dé persoonlijke ontwikkelings tool voor vrouwen.  Een methodiek die zo diep en met blijvend resultaat werkt puur en alleen omdat deze is gebaseerd op hoe jouw vrouwelijk brein functioneert. We kunnen er niet omheen dat we 24/7 worden beïnvloed door onze maandelijkse cyclus. Dus gaan we daar ook heel goed op inzoomen.

DIE TRIGGERS DIE JE STEEDS WEER ONDERUIT HALEN? DIE ZIJN NA HET RESET 4 MOMS PROGRAMMA VERLEDEN TIJD!

Dus is het genoeg geweest en ben je klaar om jezelf (en je kids) te bevrijden van jouw ontploffingsgevaar en gewoon je leven te kunnen leven?

Laten we dan even kennismaken. Tevens krijg je van mij direct twee mooie tools  waar je direct meer lucht en ruimte in jezelf mee zult ervaren. 

Ik ben zuinig op jouw en mijn tijd en vind het dan ook fijn als we voorbereid de sessie ingaan. Ik vraag je daarom een aantal vragen te beantwoorden alvorens de sessie definitief te plannen.

Na deze sessie krijg jij van mij een op jou afgestemd aanbod en kun je bepalen of je samen aan de slag wilt. Je bent van harte welkom!Maak 

 

"Al snel voelde ik vanalles gebeuren in mijn lichaam. Ik voelde me vrijer, energieker en hoewel ik veel meer gedachtes had kon ik weer helder nadenken!! Alsof ik ineens 1000 cellen in mijn hersenen erbij had gekregen."

Joanne

"Mijn doel was rust te vinden, beter te voelen wat IK wil. Zodat ik weer keuzes kan maken, stappen kan zetten. En dat is gelukt. Ik voel me meer in balans, durf weer beslissingen te nemen en mijn eigen ruimte te claimen. Ik sta weer dichter bij mijn eigen" kern en kan dus ook weer van daaruit handelen.

Claartje

"Ik was wel min of meer vastgelopen zeker in mijn werksituatie, dat is allemaal enorm verbeterd. Alles lijkt wel enigszins opgelost.

Ik maak me niet meer druk hierom en ik heb vertrouwen dat het de goede kant op gaat. Ik voel me veel vrijer en minder geremd en het is heel opvallend dat alles zo veel makkelijk en minder zwaar voelt. Ik maak me niet meer druk over hoe alles zal gaan worden en kijk heel positief naar de toekomst. Ik krijg ineens allemaal kansen en die pak ik waar ik kan." 

Sandra

Wacht nog even!

WIL JE SNEL MEER RUST IN JE LIJF EN HOOFD ERVAREN?

Dat kan met deze mini training

JE BENT NIET GEK, HET ZIJN GEWOON JE HORMONEN!

7 dagen INSPIRATIE, INZICHT EN CONCRETE OPDRACHTEN ZODAT JE HORMONEN WEL WEER GAAN MEE WERKEN!

Normaal €49,00

NU voor maar €27,00

DOE JE MEE?

ALLEEN NU VOOR €27,00

Aanbod is éénmalig als dank voor het downloaden van mijn e-book