angsten overwinnenburn-out moederschapPerfectionismePersoonlijke groei

kruispunten

 Je hebt meerder kruispunten in je leven. Van die kleine momenten dat je de keus krijgt kies ik voor mezelf of kies ik ervoor te negeren wat er speelt. Onder het mom van het valt allemaal best mee. 


Ik zal eerlijk zijn. Ik koos er telkens weer voor om te negeren. 
Negeren is voortbewegen was mijn overlevingsstrategie. 

Totdat ik letterlijk op een knooppunt aankwam in mijn leven waarop ik werd gedwongen om wakker te worden, negeren was geen optie meer. 

Vaak ben je pas klaar voor echte verandering als je op zo’n PUNT VAN NO RETURN zit. Als het niet erger kan worden dan dit. De spreekwoordelijke bodem van de put.

Zo zonde want ik zie nu pas achteraf dat ik jarenlang onnodig met mijn klachten rond heb gelopen. Dat ik onnodig tijd veel heb verspilt aan het onderdrukken hiervan. Tijd die ik mentaal niet aanwezig was. Niet bij mezelf en niet bij mijn kinderen. 

En ja ik baal daarvan. Ik vind het mega zonde van mijn kostbare tijd. Want echt waar. Het is het niet waard de oplossing bleek zo eenvoudig.

Als je hormonen uit balans zijn 

–>> Is het heel normaal dat je steeds weer in standje piekeren schiet
–>> Is het heel normaal dat je een enorm kort lontje hebt en erg weinig geduld
–>> Is een logisch gevolg hiervan dat je je schuldig voelt en je kan schamen voor het feit dat je je beheersing weer eens hebt verloren.

En als dat steeds vaker gebeurt dat je gaat twijfelen aan je capaciteit als moeder.

Je kunt het feitelijk zien dat je hoofd wordt bespeeld door de hormonen die jou 24/7 besturen en die sinds je moeder bent geworden van de leg zijn. 

Komt heel vaak voor. 

Wordt alleen niet heel vaak over gesproken.

En de sleutel in dit verhaal zit hem dan ook in het herstellen van die hormonale balans. 

Vanaf 17 september ga ik 8 weken met je op reis terug naar deze balans. We gaan van de grijze mist een roze wolk maken. Tijdens deze 8 weken neem ik je mee aan de hand door alle stappen heen die nodig zijn om deze balans weer terug te pakken. Je zult enorme stappen zetten en ik kan je beloven dat als je het werk doet je je als herboren zult voelen. En je de volledige regie weer zult hebben over jouw hormonen in plaats van andersom.

Vele vrouwen gingen je voor met prachtige resultaten. 
En ik gun jou precies hetzelfde.
Doe je met me mee?

Om zeker te weten dat dit het programma is voor jou plannen we eerst een kennismakings call in.  Ik wil namelijk zeker weten dat dit programma de juiste stap is jou voordat we van start gaan. 

Om iedereen de begeleiding te kunnen geven die nodig is hou ik de groep bewust klein. Er is plek voor maximaal 10 vrouwen. 

Plan hier jouw kennismakingscall in mijn agenda.

Liefs Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *